Villaägarnas möte i Haninge

Så skyddar du dig mot inbrott!

Haninge hårt drabbat av småhusinbrott
Möte och paneldebatt med lokalpolitiker onsdagen den 29 augusti klockan 19.00 i Vegabaren

Alla våra medlemmar hälsas välkomna till Villaägarnas möte i Haninge onsdagen den 29 augusti om hur man effektivast skyddar sina hem mot inbrott. Haninge var en av Sveriges hårdast inbrottsdrabbade kommuner under år 2017.En ökning med 41 % sedan året innan. Informationsmötet hålls i Vegabaren, Nynäsvägen 8 i norra Haninge.
Arrangörer är Villaägarna Haninge –Tyresö i samarbete med många lokala villaägareföreningar.
Lena Södersten, jurist hos Villaägarna, informerar och svarar på frågor. Lokalpolitikerna kommer att inbjudas till panel- debatt för att tala om vad de tänker göra för att minska inbrotten. Grannstödsbilen, som subventioneras av Villaägarna, kommer och informerar. I Årsta Havsbad ger Leif Grönqvist våra medlemmar lokal information. Mer info kommer senare.

Nytt bostadsområde planeras strax norr om Karlslund Vid en presskonferens före midsommar presenterade Haninge kommun flera projekt som ska genomföras tillsammans med Foppa Forsbergs investbolag. Ett av projekten är nya bostäder strax norr om Karlslund. Viken och den öppna grönskan intill Karlslund kommer inte att beröras. Det nya området kommer i praktiken bli en ny del av Årsta Havsbad. De kommer att planeras och byggas ihop med markägaren. En positiv möjlighet som kan berika oss med nödvändig social och kommersiell service när fler kommer att bo permanent i området. Ett annat projekt i vår närhet är en upprustning av Årsta Slott som kan komma att förses med en ny konferensanläggning, hotell och spa och en tryggad lunchservering året runt.

På vårt årsmöte den 29 april blev nästan hela vår styrelse omvald och fortsätter att arbeta för ÅrstaHavsbad. Den ende som lämnade arbetet för andra uppgifter är vår webbmaster Conny Johansson. Vi tackar honom för ett mycket bra arbete och hans upplägg av vår hemsida.
Till ordförande återvaldes även i år Ingwar Åhman-Eklund, mobil 073 – 424 6930 och till vice ordförande Sten Nordell .Ny i styrelsen är Kjell Grönqvist som tidigare varit med i samfällighetens styrelse. Vi har nu fler medlemmar i föreningen än något tidigare år. Lokalt bevakar vi bl a att alla får möjlighet att ansluta sig till fiber.

Så kontaktar du oss: Årsta Havsbads Fastighetsägareförening, 2447 Torget, 137 97 Årsta Havsbad är vår postadress. Vår e-post är till styrelsen: styrelsen@arstahavsbad.org och till ordförande: ingwar@arstahavsbad.org. Besök gärna vår hemsida www.arstahavsbad.org för aktuell information om styrelsens sammansättning med mera eller vår sida på FACEBOOK där du kan föra en aktuell dialog med vår styrelse och andra medlemmar, ställa frågor och komma med synpunkter. En snabb väg till tydlig kontakt!

Bli medlem i vår förening Betala din medlemsavgift till Villaägarnas Riksförbunds plusgiro: 4334165-0.Det är viktigt att du anger kod 1330 och att du lämnar namn, mail, telefon och fullständig adress. OBS! Om du inte anger koden kan man inte se att pengarna avser medlemskap till just vår förening! Medlemsavgiften för ny medlem är idag 395,00 kr. Det enklaste sättet att bli medlem är: Gå in på vår hemsida. Klicka på MEDLEMSKAP högst upp. Skrolla sedan ned och klicka på länken Villaägarnas ABC-region. Då kommer du till ett formulär som du kan fylla i. Sedan får du ett inbetalningskort på posten.

Kontakta oss gärna för mer information – Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *